Specialist in containers en oude metalen

Afbraak en sloop

PEELAER bvba in Herselt verzorgt ook alle afbraakwerken in de provincies Antwerpen, Brabant en Limburg. Hiervoor beschikken wij over technologisch hoogstaand materieel om zo een vlot en optimaal resultaat voor u te bereiken. Oude metalen nemen veel volume in beslag. Om het transport te vereenvoudigen kan dit volume verkleind worden met gebruikmaking van een grote mobiele schrootpers. Allereerst wordt hiermee het oude metaal in stukken geknipt, waarna deze stukken oud metaal samengeperst worden. De schrootpers is voorzien van een grijper, waarmee de materialen in de schrootpers worden geworpen, waarna deze tot kleine pakketjes metaal worden verkleind. De schrootpers heeft een grote capaciteit, het is zelf mogelijk om complete autowrakken te verwerken tot kleine pakjes metaal.
De schrootschaar

Afbraak van grote objecten

Voor de afbraak van grote objecten hebben wij de beschikking over een zeer krachtige schrootschaar. Hiermee kunnen omvangrijke metalen constructies effectief worden gesloopt. Met het grootste gemak worden bedrijfshallen, auto's, vrachtwagens en treinstellen gesloopt. Ook voor het verkleinen van grote volumes schroot is onze schrootschaar zeer geschikt. Door het robuuste karakter van de schrootschaar is veel mogelijk. Heeft u een project dat u wilt laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf, wat gebruik maakt van de modernste middelen? Dan is PEELAER bvba in Herselt voor u DE aangewezen partner.

Wij zijn ook een erkend depollutiecentrum voor autowrakken. Een auto die in aanmerking komt voor afbraak, wordt zorgvuldig door ons behandeld. Allereerst wordt de auto ontdaan van alle vloeistoffen, welke milieuvriendelijk worden afgevoerd. De olie en brandstof wordt afgetapt. Ook wordt de accu, het oliefilter en de banden van de auto weggenomen. Hierna wordt het voertuig in de schrootpers verwerkt tot een compact pakket metaal. Als depollutiecentrum zijn wij erkend door het instituut Febelauto, wat toeziet op een verantwoorde recyclage van voertuigen.
Als een voertuig eenmaal verwerkt is ontvangt u van ons de benodigde bewijsstukken, waarmee u kunt aantonen dat u het autowrak heeft laten verwerken door een wettig erkend centrum. PEELAER bvba beschikt hiervoor over de juiste certificaten. Met het aan u verstrekte certificaat heeft u het bewijs in handen dat het voertuig op verantwoorde en reglementaire manier buiten werking is gesteld.

Met onze ruime ervaring en onze gedegen vakkennis, bent u er van verzekerd dat wij bij al onze afbraakwerken het best mogelijke resultaat leveren. Hiervoor betaalt u altijd een goede prijs. Informeert u naar de vele mogelijkheden voor uw eigen afbraakproject!

Neem contact met ons op