Containers

Peelaer levert, plaatst en haalt containers op voor oude metalen.

Containers te huur

PEELAER bvba heeft de beschikking over een eigen vervoerdienst voor het vervoeren van containers, bestemd voor het verzamelen van oude metalen. Deze dienst is beschikbaar voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Voor het afvoeren van kleine of grote hoeveelheden oude metalen hebben wij diverse maten containers, die kosteloos op locatie worden afgeleverd en na het vullen ook weer gratis worden opgehaald. Wij kunnen u prima adviseren over welke container het meest geschikt is voor verschillende volumes oude metalen. Ons assortiment aan containers bestaat uit inhouden van 10 m³ tot 30m³. Nadat u de container heeft gevuld, zorgen wij voor de afvoer van de oude metalen.

Metaal container

Scheiden van verschillende metaalsoorten

Vervolgens zorgen wij ervoor dat de verschillende metaalstromen worden gescheiden en de verschillende metaalsoorten zoals ijzer, staal, RVS, aluminium, koper, zink, lood en nikkel geschikt worden gemaakt voor recyclage. Wij nemen u met deze service alle zorgen uit handen, het enige wat u zelf hoeft te doen is het vullen van de container. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en correcte plaatsing van de container, zodat deze goed bereikbaar is en geen overlast veroorzaakt voor uzelf of anderen. Daarbij kunt u op onze expertise vertrouwen. Aangezien een met oud ijzer gevulde container een behoorlijk gewicht kan bereiken wordt ook rekening gehouden met de plaatselijke omstandigheden, zoals een ondergrond die het gewicht kan weerstaan.

Bij ons worden metalen op een gecertificeerde, duurzame en hoogwaardige manier gerecycled. Met onze containerservice bieden wij een goede serviceverlening, welke ons een begrip heeft gemaakt in de regio. U als klant staat bij ons op een voetstuk. Wilt u uw oude metalen laten afvoeren door een bedrijf wat kwaliteit en service hoog in het vaandel voert? Dan is PEELAER bvba in Herselt voor u de juiste partner. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor het juist afvoeren van uw particuliere of bedrijfsmatige oud metaal. Daarbij zullen wij onze adviezen altijd afstemmen op uw wensen en de grootte afstemmen op het te verwachten aanbod aan oud metaal. Hiermee wordt een te kleine container voorkomen. Maar ook een te grote container kan in sommige gevallen niet wenselijk zijn.

Bestel uw container