Oude metalen

Sorteren en verwerken van aangeleverde metaalresten.

Schroot ijzer, oud metaal

PEELAER bvba in Herselt verzorgt het inzamelen van oude metalen in de provincies Antwerpen, Brabant en Limburg. Wij verzorgen de inzameling en verwerking van ferro en non-ferro metalen. Om ferro metalen te kunnen inzamelen hebben wij de beschikking over een aantal containers met volumes variërend van 10 m3 tot 30 m3. Deze containers worden gratis geplaatst bij particulieren of bedrijven op locatie. Alle ferro metalen zoals elektromotoren, oud ijzer, autowrakken , werktuigstaal, rails en licht en zwaar knipijzer kunnen met de containers ingezameld worden. Als de container gevuld is, dan wordt deze ook weer gratis opgehaald bij u op locatie.

Ook zamelt PEELAER bvba non-ferro metaalresten in, met gebruik van de gratis ter beschikking gestelde containers.
Wij halen alle soorten aluminium, zink, geel en rood koper, inox, kabels, lood en accu's op en verwerken deze op verantwoorde wijze. Ook elektromotoren, startmotoren en katalysatoren vinden een plek in de container.
Ophaal service

Ophaal service

Recycle service

Recycle service

Oude metalen

Opkopen oude machines

Na de inzameling zorgen wij voor recyclage. In België gelden strenge milieu eisen en regelgeving op het gebied van de veiligheid. PEELAER beschikt naast een ruime ervaring in het inzamelen van oude metalen over alle vereiste vergunningen. Uit respect voor het milieu en om zorgvuldig om te gaan met risicovolle materialen worden alle wettelijk bepalingen omtrent de inzameling van oude metalen nauwgezet opgevolgd door PEELAER bvba.

Wij bieden onze klanten een uitstekende serviceverlening en punctualiteit. Wilt u de container opgehaald hebben, dan maken wij hier duidelijke afspraken over met u. Voor ons geldt altijd: 'Afspraak is afspraak'. Door onze betrouwbare werkwijze zijn wij een gevestigde naam in de provincies Antwerpen, Brabant en Limburg.

Wilt u uw oude metalen afgevoerd hebben met een sympathieke benadering door onze medewerkers? Dan bent u bij PEELAER bvba in Herselt aan het juiste adres. Wilt u graag weten welke oude metalen in aanmerking komen voor recyclage door ons? Contacteert u ons dan vandaag nog per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst!
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 016569623. GSM: 0475269108. Een e-mail sturen kan ook: peelaer@hotmail.com. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Neem contact op