Ons werkgebied

Wij zamelen oud metaal in, plaatsen containers en doen afbraakwerken in onder andere:

Antwerpen

In Antwerpen staan wij voor u klaar voor de inzameling van oude metalen, plaatsen van containers, afbraakwerken en als depollutiecentrum. U kunt vertrouwen op onze dienstverlening.

Diest

In Diest zijn wij u graag van dienst met de inzameling van oude metalen, al dan niet met gratis te plaatsen containers, allerlei afbraakwerken en werkzaam als erkend depollutiecentrum.

Geel

Heeft u oud metaal? In Geel halen wij dat graag voor u op. Ook bieden wij kosteloos het gebruik van onze containers. Sloopwerk en depollutie voeren wij ook graag voor u uit.

Heist-op-den-Berg

Heist-op-den-Berg behoort tot ons werkgebied. Hier verzorgen wij de inzameling van oude metalen, plaatsen hiervoor kosteloos containers en verrichten afbraakwerk en depollutie.

Herentals

Herentals hoort tot ons werkgebied. Hier kunt u bij ons terecht voor de inzameling van oude metalen, met of zonder container, afbraakwerk en depollutie van voertuigen.

Hulshout

In Hulshout halen wij u graag uw oud metaal op. Hiervoor kunt u ook kosteloos een container gebruiken. Ook voor sloopwerken en depollutie kunt u bij ons terecht.

Leuven

In Leuven zamelen wij uw oud metaal in. Als extra service kunt u onze containers gebruiken. Ook zijn wij gespecialiseerd in sloopwerk en zijn erkend depollutiecentrum.

Lier

Voor het aanbieden van oud metaal in Lier kunt u bij ons terecht. Wij halen dat op, ook kunt u hiervoor gratis onze containers gebruiken. Daarnaast doen wij afbraakwerken en depollutie van auto's.

Tessenderlo

Als u oud metaal in Tessenderlo aanbiedt, dan halen wij dit graag voor u op. Ook kunt u onze containers hiervoor gebruiken. Ook sloopwerk en depollutie van autowrakken behoort tot onze specialismen.

Tienen

In Tienen verzorgen wij de inzameling van uw oude metalen. Hiervoor kunt u gratis beschikken over een container. Ook afbraakwerken en depollutie van voertuigen voeren wij vakkundig voor u uit.

Neem Contact op

Autowrak