Oud metaal in Antwerpen

Oude metalen inzameling in Antwerpen

Bij het aanbieden van oud metaal in de regio Antwerpen kunt u vertrouwen op de ervaring en expertise van Peelaer BVBA. Wij verzorgen het inzamelen van oude metalen voor zowel particulieren als bedrijven. Voor het afvoeren van uw oud metaal, zowel ferro als non-ferro, hebben wij de beschikking over een aantal remorken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze containerservice zonder kosten. Afhankelijk van de af te voeren metalen kunt u een keuze maken uit verschillende volumes containers. Deze variëren van 10 m3 tot 30 m3, zodat er voldoende capaciteit bestaat voor kleinere hoeveelheden, maar ook voor grotere volumes oud metaal. De juiste maat container wordt bij u op locatie geplaatst, waarna u deze kunt vullen. Als de container vol is, dan wordt deze ook weer door ons opgehaald en uiteraard is dit ook gratis. De ingezamelde metalen worden door ons aangeboden voor een milieuvriendelijke recyclage, hiervoor beschikken wij over de juiste vergunningen, zodat u kunt rekenen op een dienstverlening die aan alle door de wetgever gestelde bepalingen op het gebied van veiligheid en milieueisen voldoet.

Gecertificeerd depollutiecentrum

Doordat wij beschikken over de certificering als erkend depollutiebedrijf door het instituut Febelauto, kunnen wij de depollutie van autowrakken volgens de richtlijnen van de wetgever uitvoeren. Alvorens het wrak te verwerken met de schrootpers, worden eerst alle vloeistoffen verwijderd en ter destructie aangeboden. Ook de autobanden, de accu en het oliefilter worden milieuvriendelijk afgevoerd. Nadat al deze objecten zijn verwijderd wordt het restant van het autowrak met de schrootpers gereduceerd tot een klein pakket metaal. Vanuit onze certificering door Febelauto zijn wij gerechtigd om u te voorzien van alle benodigde bewijsstukken, waarmee u kunt aantonen dat u de depollutie van uw auto op een wettelijke en milieubewuste wijze heeft laten uitvoeren. Ook geeft dit u het gevoel dat u te maken heeft met een betrouwbaar bedrijf, wat zijn sporen heeft verdiend in de regio Antwerpen en ver daarbuiten. Wilt u dus gebruikmaken van onze diverse diensten? Wacht dan niet langer en contacteert u ons voor een aantrekkelijk aanbod!

Afbraakwerk in Antwerpen

Ook kunt u ons inschakelen voor een breed scala aan afbraakwerken. Hiervoor gebruiken wij onder andere een robuuste schrootpers. Hiermee worden grote volumes metaal teruggebracht tot kleine pakketten. Daarnaast hebben wij de beschikking over een krachtige schrootschaar, waarmee wij grote objecten als automobielen, vrachtwagens, treinstellen en zelfs complete bedrijfshallen kunnen slopen. Door de kracht van de schrootschaar verlopen de afbraakwerken zeer snel, waardoor wij de projecten in een rap tempo voor u kunnen uitvoeren. Wilt u dus uw afbraakproject snel en vakkundig uitgevoerd hebben? Contacteert u ons dan vandaag nog voor een vrijblijvend advies en/of een vrijblijvende offerte.
Afbraakwerk

Contacteer ons