Inzameling metalen Diest

Inzamelen metalen

Peelaer BVBA staat voor u klaar in Diest en omstreken voor de inzameling van al uw oud metaal. Of het nu ferro of non-ferro metaal betreft, wij halen het graag voor u op. Zowel particuliere klanten als bedrijven bedienen wij. Hiervoor hebben wij de beschikking over een aantal vrachtwagens, zodat wij ruime hoeveelheden voor u kunnen afvoeren. Daarnaast bieden wij als extra service de mogelijkheid om kosteloos een container bij uw woning of pand te plaatsen. Voor kleinere volumes, maar ook voor grotere hoeveelheden oud metaal. De containers variëren van 10 m3 tot 30 m3.

Nadat u de container heeft gevuld halen wij deze ook weer kosteloos op. De ingezamelde materialen worden daarop ter recyclage aangeboden. Deze recycling gebeurt op een milieu verantwoorde manier. Voor onze werkzaamheden beschikken wij over alle vereiste vergunningen, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare dienstverlening. Inmiddels hebben wij een goede reputatie verworven in Diest en wijde omgeving. Naast onze vaste klantenkring hebben wij voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachtgevers. Wij heten u van harte welkom.

Depollutiebedrijf met certificering

Wij beschikken over de certificering als depollutiebedrijf. Deze erkenning is afgegeven door het instituut Febelauto. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige depollutie van uw auto, waarbij aan alle wettelijke en milieutechnische voorwaarden wordt voldaan. Allereerst worden alle vloeistoffen uit het autowrak verwijderd en ter vernietiging aangeboden. Ook de banden, de accu en het oliefilter worden verwijderd en afgevoerd. Vervolgens bieden wij de auto aan in de schrootpers, waardoor het wrak wordt geminimaliseerd tot een klein pakket metaal.

Door onze certificering zijn wij bevoegd om u na de depollutie van het voertuig te voorzien van de benodigde documenten, waarmee u kunt aantonen dat de depollutie van uw voertuig is gebeurd op verantwoorde wijze en volgens de wettelijke regelgeving.

Voor alle genoemde diensten kunt u prima terecht bij Peelaer BVBA. Wij nemen ons vak serieus en dat merkt u door een prima kwaliteit en dienstverlening. Contacteert u ons vandaag nog voor nadere informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Een klein of groot project, het woord 'nee' komt zelden voor in ons woordenboek.

Sloopwerken Diest

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in diverse afbraakwerken. Onze schrootpers is in staat om ruime hoeveelheden metaal te reduceren tot kleine volumes. Daarnaast beschikken wij over een krachtige schrootschaar, welke ingezet kan worden voor het ontmantelen van grote objecten, zoals automobielen, remorken, treinen en fabriekshallen. Door de effectiviteit van de schrootschaar kunnen wij deze werkzaamheden in een vlot tempo afronden. Belangrijk voor bedrijven die beseffen dat een snelle werkwijze geld kan uitsparen, doordat de bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoord wordt.
Metalen vat

Contacteer ons