Inzameling oude metalen in Geel

Inzameling oud metaal met of zonder container

In Geel is Peelaer BVBA actief met het inzamelen van oud metaal. Onze diensten verrichten wij voor particulieren en bedrijven. Met onze ruime ervaring en vakkundigheid kunt u rekenen op een deskundige en veilige aanpak van uw klus. Om uw oud ijzer in te zamelen beschikken wij over een aantal goed onderhouden remorken.

Om u goed van dienst te kunnen zijn kunt u ook gebruik maken van onze containerservice. Wij beschikken over een aantal containers met volumes van 10 m3 tot 30 m3, die wij gratis bij u plaatsen en nadat u deze gevuld heeft, ook weer kosteloos ophalen. Doordat de containers verschillende inhouden hebben, zijn deze geschikt voor het afvoeren van kleinere hoeveelheden oud metaal, maar ook grotere hoeveelheden vormen geen probleem. Door de ruime keuze in volumes van de containers bent u altijd verzekerd van de juiste afmeting voor uw oud ijzer. Hierdoor kunt u uw keuze afstemmen op de hoeveelheid metaal die u denkt af te moeten voeren.

U kunt ons inschakelen voor de inzameling van zowel ferro metaal als non-ferro metaal in de regio Geel. Alle materialen bieden wij aan voor een milieuvriendelijke recyclage. Om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren hebben wij alle benodigde vergunningen, hiermee voldoen wij aan alle wettelijke bepalingen op het gebied van milieu en veiligheid.

Depollutie van autowrakken

Wilt u uw autowrak op de juiste wijze verwerkt hebben door een erkend depollutiebedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor depollutiecentra gelden duidelijke wettelijke bepalingen. Deze zijn in het leven geroepen om de depollutie op een veilige manier voor mens en milieu te laten uitvoeren. Tijdens de depollutie worden alle vloeistoffen verwijderd en milieubewust verwerkt. Ook de banden, de accu en de oliefilter worden ter recyclage of vernietiging aangeboden. Hierna wordt het autowrak in de schrootpers verwerkt tot een miniem pakket metaal.

Peelaer BVBA is erkend door het instituut Febelauto. Na de depollutie van uw auto krijgt u de beschikking over rechtsgeldige bewijsstukken, waarmee u kunt bewijzen dat u de auto op een verantwoorde en wettige wijze heeft laten verwerken.

Afbraakwerkzaamheden in Geel

Tot ons dienstenpakket behoren ook allerhande afbraakwerken. Doordat wij een professionele mobiele schrootpers kunnen inzetten, kunnen wij grote hoeveelheden oud ijzer terugbrengen tot kleine volumes. Dit vergemakkelijkt het vervoer van klein gemaakte grote hoeveelheden oude metalen. Ook autowrakken kunnen met deze methode terug worden gebracht tot kleine pakketten oud ijzer.
Onze krachtige schrootschaar is ook zeer geschikt om grote hoeveelheden metaal tot een minimum terug te brengen, deze is ook geschikt voor het minimaliseren van grote objecten als auto's, remorken, treinstellen en zelfs volledige bedrijfshallen. Door de kracht van dit apparaat kunnen de werkzaamheden in een snel tempo worden uitgevoerd. Heeft u de vragen over de opties om uw klus binnen afzienbare tijd volbracht te hebben? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.
Depollutie autowrak

Contacteer ons