Metaalinzameling Heist-op-den-Berg

Ophalen oude metalen

In de regio rond Heist-op-den-Berg haalt Peelaer BVBA oude metalen op. Wij verzorgen de inzameling hiervan voor particulieren en zamelen ook oud metaal in bij bedrijven. U kunt bij ons terecht voor het inzamelen van zowel ferro als non-ferro metalen. Voor de inzameling beschikken wij over remorken en bieden u een ideale containerservice, die ook nog eens kosteloos is. Voor uw gemak kunnen wij een passende container voor u plaatsen. Wij hebben containers met volumes van 10 m3 tot 30 m3, zodat kleinere hoeveelheden en ook grotere hoeveelheden door u aangeboden kunnen worden.

Op het moment dat u de container heeft gevuld kunnen wij deze ook weer gratis ophalen. De door ons opgehaalde metalen worden op milieuvriendelijke wijze voor recyclage aangeboden. Om ons werk legaal te kunnen uitvoeren zijn wij in het bezit van alle benodigde vergunningen, die betrekking hebben op veilig en milieubewust werken. U heeft bij ons te maken met een betrouwbaar bedrijf, wat een goede reputatie geniet in de wijde omgeving.

Gecertificeerd depollutiecentrum

Naast bovengenoemde activiteiten zijn wij een erkend depollutiebedrijf. Wij zijn gecertificeerd door het instituut Febelauto, waardoor u verzekerd bent van een depollutie van uw auto, die op een wettelijke en milieutechnisch verantwoorde wijze gebeurt. Na het verwijderen van alle vloeistoffen worden de banden, de accu en het oliefilter gedemonteerd en voor destructie aangeboden. Wat overblijft van het voertuig wordt door de schrootpers omgezet in een klein pakketje metaal. Na de depollutie van uw autowrak stellen wij u de benodigde bewijsstukken ter hand, waarmee u kunt aantonen dat de depollutie op verantwoorde wijze is geschied. Deze bewijsstukken zijn rechtsgeldig en mogen alleen verstrekt worden door een erkend depollutiebedrijf.

U bent dus hiervoor aan het juiste adres bij Peelaer BVBA, neemt u voor nadere informatie en/of een afspraak voor depollutie van uw wagen vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voeren de werkzaamheden vakkundig voor u uit in Heist-op-den-Berg en wijde omgeving.

Snelle afbraak

Behalve voor de inzameling van oude metalen kunt u ons ook inschakelen voor een breed scala aan afbraakwerken. Met onze krachtpatser, de schrootpers, hebben wij de mogelijkheid om omvangrijke hoeveelheden metaal terug te brengen tot kleine pakketten metaal. Ook kunnen wij onze schrootschaar inzetten, deze is geschikt voor de ontmanteling van grote objecten, zoals autowrakken, vrachtauto's, treinstellen en zelfs complete opslagloodsen. De krachtige schrootschaar zorgt er voor dat wij een project snel tot een goed einde kunnen brengen. Informeert u naar de mogelijkheden als ook voor u geldt: 'Tijd is geld'.
Aluminium

Contacteer ons