Inzameling metalen Herentals

Inzameling ferro en non-ferro metaal

Voor het inzamelen van oude metalen in de regio rond Herentals kunt u rekenen op de deskundige dienstverlening van Peelaer BVBA. Om deze inzameling mogelijk te maken hebben wij de beschikking over een uitgebreid wagenpark. Met onze remorken kunnen wij u goed van dienst zijn. Ook hebben wij een aantal containers, die wij kosteloos plaatsen bij particulieren en bedrijven. Om u te voorzien van de juiste volumes containers, afgestemd op de hoeveelheid oud ijzer die u wilt aanbieden, leveren wij containers van 10 m3 tot 30 m3. Nadat u de containers heeft gevuld met de oude metalen halen wij deze ook weer gratis op. Dankzij de diversiteit aan inhouden kunt u ons inschakelen voor de inzameling van kleine hoeveelheden oud metaal, maar ook grotere volumes behoren zeker tot de mogelijkheden. U bent altijd verzekerd van de juiste maat container, waardoor deze is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Zowel ferro metalen als non-ferro metalen zamelen wij voor u in in Herentals en omstreken. De ingezamelde materialen worden aangeboden voor een milieubewuste recyclage. Wij beschikken over alle vereiste vergunningen, waardoor wij werken volgens de wettelijke eisen betreffende milieu bepalingen en veiligheidsvoorschriften.

Erkend depollutiecentrum auto's

Naast reguliere sloopwerken beschikken wij ook over de certificering als depollutiecentrum voor autowrakken. Voor de depollutie van automobielen gelden strenge wettelijke voorschriften. Wij volgen deze wettelijke bepalingen nauwgezet op, waardoor wij de werkzaamheden op een verantwoorde wijze uitvoeren. De vloeistoffen uit het wrak worden op een milieuvriendelijke wijze verwerkt. Alle overige zaken die in aanmerking komen voor recyclage of milieuonvriendelijk zijn, zoals de autobanden, accu's en oliefilters worden afgevoerd en het autowrak wordt met de schrootpers samengebracht tot een klein pakket metaal.

Wij beschikken over de erkenning van het instituut Febelauto. Deze stelt als voorwaarde voor onze werkwijze als erkend depollutiecentrum, dat wij u wettelijke bewijsstukken overhandigen, zodat u kunt aantonen dat de depollutie van uw auto op verantwoorde en wettelijk toegestane wijze tot stand is gekomen.

Afbraak werken

Ook kunt u vertrouwen op onze expertise inzake afbraakwerken. Grote hoeveelheden oud ijzer kunnen wij vervoeren, doordat wij beschikken over een krachtige mobiele schrootpers. Hiermee brengen wij de hoeveelheden oude metalen terug tot kleine volumes. Hierdoor kunnen meer volumes oud ijzer in één keer afgevoerd worden. Zelfs volledige autowrakken kunnen worden samengebracht tot handzame pakketjes metaal.

Met onze geavanceerde schrootschaar zijn wij in staat om grote volumes te minimaliseren. Door de kracht van de schrootschaar kunnen ook grotere objecten gesloopt worden. Denkt u hierbij aan auto's, vrachtwagens, treinstellen en bijvoorbeeld de volledige demontage van een loods. Met dit krachtig apparaat kunnen wij uw sloopwerken in een rap tempo volbrengen. Heeft u een project en wilt u dit snel en vakkundig geregeld hebben? Neemt u dan vandaag nog contact op met Peelaer BVBA.
Ijzer

Contacteer ons