Inzameling oude metalen

Inzameling oude metalen Hulshout

Hulshout behoort tot het werkterrein van Peelaer BVBA, waar wij ferro en non-ferro metalen inzamelen. Om u goed van dienst te zijn maken wij gebruik van eigentijds materieel, hiermee kunnen wij een professionele dienstverlening garanderen. Voor het vervoer van de oude metalen hebben wij de beschikking over remorken en bieden u een gemakkelijke containerdienst. Zowel particulieren en bedrijven kunnen van onze diensten gebruik maken. De containers zijn beschikbaar in volumes van 10 m3 tot 30 m3, zodat voor kleine en grote hoeveelheden oud ijzer altijd de juiste container voorhanden is. Deze containerservice bieden wij kosteloos aan. De container wordt bij u op locatie geplaatst en nadat u deze heeft gevuld halen wij deze weer op.

De door ons ingezamelde metalen betreffen zowel ferro als non-ferro metalen en worden gescheiden. Wij voeren deze af en dragen zorg voor een milieuvriendelijke recyclage. Om deze taken te mogen uitvoeren zijn wij in het bezit van alle vereiste vergunningen. Hiermee voldoen wij aan alle wettelijke bepalingen en volgen ook de eisen op milieu gebied.

Depollutie van uw autowrak

Heeft u een auto die niet meer aan het verkeer kan deelnemen en gesloopt moet worden? Bij ons kunt u terecht voor een vakkundige en duurzame depollutie. Wij zijn gecertificeerd als erkend depollutiecentrum voor automobielen door het instituut Febelauto. Door deze erkenning zijn wij gebonden aan strenge wettelijke en milieu eisen. Wij zijn goed geïnformeerd over deze eisen en handelen hiernaar.

De werkwijze bestaat uit het aftappen van de vloeistoffen uit de auto en het verwijderen van de autobanden, de accu en het oliefilter. Nadat deze handelingen hebben plaatsgevonden, wordt het autowrak met de schrootpers samengebracht tot een klein pakket staal. Alle handelingen gebeuren met respect voor het milieu en op deskundige en veilige wijze. Na de depollutie van het voertuig ontvangt u van ons de benodigde bewijsstukken, waarmee u desgevraagd kunt aantonen, dat u de depollutie heeft laten uitvoeren door een erkend bedrijf. Wilt u uw auto aanbieden? Contacteert u ons dan voor de mogelijkheden.

Afbraak taken

Naast de inzameling van oude metalen kunt u ons ook inschakelen voor allerlei afbraaktaken. Hiervoor beschikken wij over een krachtige schrootpers, waarmee wij grote volumes oude metalen kunnen reduceren tot geringe afmetingen. Hierdoor kunnen voormalige grote hoeveelheden oud ijzer in één keer getransporteerd worden. De schrootpers kan onder andere worden ingezet voor grote objecten, zoals autowrakken.

Onze schrootschaar heeft een grote capaciteit. Met dit apparaat bestaat de mogelijkheid om auto's, remorken, treinstellen of zelfs totale loodsen af te breken. De krachtige schrootschaar stelt ons in staat om deze objecten in zeer korte tijd te verwerken. Belangrijk in een economie, waar tijd geld is.
Staal

Contacteer ons