Oud metaal Leuven

Oud metaal in Leuven

Uw inzameling van oude metalen in de omgeving van Leuven wordt verzorgd door Peelaer BVBA. Hierin hebben wij ons gespecialiseerd en beschikken over het modernste materieel om dit op professionele manier voor u uit te voeren. Wij kunnen goed onderhouden remorken inzetten en daarbij bieden wij u een containerservice. De inzameling van oude metalen verrichten wij zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven. De plaatsing en het weer ophalen van de door u gevulde containers geschiedt kosteloos. Afhankelijk van de aan te bieden oude metalen kunnen wij een passende container leveren. De volumes lopen uiteen van 10 m3 tot 30 m3, hierdoor zijn deze geschikt voor kleinere hoeveelheden, maar ook omvangrijke volumes zijn geen probleem. De containers sluiten naadloos aan op uw behoeften.

Wij zamelen zowel ferro als non-ferro metalen in en dragen zorg voor een milieuvriendelijke recyclage. Hiervoor hebben wij de beschikking over alle vereiste vergunningen. Hierdoor bent u verzekerd van werkzaamheden die aan alle eisen op het gebied van wettelijke bepalingen en milieueisen voldoen.

Depollutie autowrakken doen wij ook

Wij zijn gecertificeerd depollutiecentrum voor autowrakken. Hiervoor zijn wij erkend door het instituut Febelauto, waardoor onze werkwijze voldoet aan de wettelijk gestelde normen en u in het bezit komt van de juiste bewijsstukken. Hiermee kunt u aantonen dat de depollutie van het voertuig op een verantwoorde en milieubewuste manier heeft plaatsgevonden.

De wetgever stelt strenge eisen aan de depollutie van voertuigen. Wij zijn hier goed van op de hoogte en volgen deze nauwgezet op. Voordat wij de auto samenpersen met de schrootpers tot een klein pakket, worden alle vloeistoffen verwijderd uit het wrak. Deze worden afgevoerd en op milieutechnisch verantwoorde wijze verwerkt. Ook de andere onderdelen die nog gerecycled kunnen worden, of een bedreiging voor het milieu kunnen vormen, zoals banden, accu's en oliefilters worden weggenomen en afgevoerd. Neemt u voor alle mogelijkheden vandaag nog contact op met Peelaer BVBA, wij zijn u graag van dienst!

Afbraak activiteiten

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in kleine en grote afbraakprojecten. Met behulp van een mobiele schrootpers kunnen wij grote hoeveelheden oude metalen terugbrengen tot kleinere omvang, waardoor meerdere voormalig grote volumes in één keer vervoerd kunnen worden. Met de krachtige schrootpers hebben wij de mogelijkheid om grote objecten, zoals auto's om te vormen tot kleine pakketjes metaal.

Ook kunnen wij onze schrootschaar inzetten om grote objecten terug te brengen tot kleinere volumes. U kunt hierbij denken aan een auto, een remork, een treinstel of zelfs volledige bedrijfshallen. Door de kracht van de schrootschaar kunnen wij de afbraakwerken in korte tijd uitvoeren, wat een forse tijdswinst oplevert ten opzichte van andere methoden.
Koper

Contacteer ons