Oude metalen Lier

Oude metalen in Lier

Voor de inzameling van oude metalen in Lier kunt u vertrouwen op de ervaren en vakkundige instelling van Peelaer BVBA. Voor het inzamelen beschikken wij over de juiste remorken. Ook kunt u gebruikmaken van onze kosteloze containers, die wij voor u plaatsen en nadat deze door u gevuld zijn ook weer ophalen. Om de maat van de container in te schatten is het van belang om te weten hoeveel kubieke meter oud metaal u denkt aan te bieden. U heeft de keuze uit volumes van 10 m3 tot 30 m3. Voordeel van de juiste keuze is dat u niet een te grote container of te kleine container krijgt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van maatwerk, waardoor tegemoet wordt gekomen aan uw wensen en behoeften. Dankzij het verschil in volumes van de containers kunnen bedrijven en particulieren kleinere en grotere hoeveelheden oud metaal aanbieden.

In de regio Lier halen wij ferro metalen en non-ferro metaal op. Na het inzamelen worden deze op milieuvriendelijke manier gerecycled. Hiervoor zijn alle benodigde vergunningen in ons bezit, waardoor wij volledig voldoen aan alle wettelijke bepalingen op het gebied van milieu en veiligheid.

Depollutie onderneming

U kunt ook bij ons terecht voor depollutie van autowrakken. Hiervoor zijn wij wij volledig gecertificeerd. Voor depollutie van motorvoertuigen gelden strenge wettelijke eisen. Wij confirmeren ons hier volledig aan. Hierdoor bent u verzekerd van een verantwoorde werkwijze. Alle vloeistoffen worden verwijderd uit het autowrak en worden op milieubewuste wijze verwerkt. Ook de autobanden, de accu en het oliefilter worden verwijderd, alvorens de auto door de schrootpers wordt samengedrukt tot een pakketje metaal van geringe afmetingen.
Wij zijn erkend door het instituut Febelauto. Door deze erkenning mogen wij u wettelijk bewijsmateriaal overhandigen, waarmee u kunt aantonen dat de depollutie van de auto op de juiste manier is uitgevoerd.

Afbraakprojecten

Naast het inzamelen van oude metalen zijn wij ook expert op het gebied van afbraakwerken. Hiervoor beschikken wij over eigentijdse gereedschappen. Met behulp van onze krachtige mobiele schrootpers kunnen wij het volume van grote hoeveelheden oude metalen terugbrengen tot kleine pakketten, hierdoor kunnen grotere hoeveelheden klein gemaakt metaal in één keer vervoerd worden. Door het inzetten van de schrootpers kunnen zelfs autowrakken worden omgevormd tot kleine pakketjes metaal.

Onze schrootschaar heeft het vermogen om ook grote objecten te slopen. U kunt hierbij denken aan een auto, een remork, een treinstel of zelfs een imposante loods. Door de kracht van de schrootschaar kunnen wij snel werken, waardoor uw project vlot volbracht kan worden. Wilt u profiteren van de snelheid en inzet van een betrokken bedrijf? Contacteert u ons vandaag dan nog voor alle mogelijkheden.
Ketting

Contacteer ons