Metaalinzameling in Tessenderlo

Metaalinzameling in Tessenderlo

Heeft u oud metaal dat u wilt aanbieden in de regio rond Tessenderlo en wilt u zich verzekeren van goede kwaliteit diensten? Peelaer BVBA verzorgt het graag voor u. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen. Om uw oud ijzer te kunnen afvoeren kunnen wij een aantal remorken inzetten. Daarnaast bieden wij onze containerservice aan zonder kosten. De containers hebben een volume, variërend van 10 m3 tot 30 m3, zodat kleinere en grotere hoeveelheden oud metaal kunnen worden verzameld. De container wordt bij u afgeleverd en wordt weer kosteloos opgehaald, nadat u deze gevuld heeft. Door het aanvragen van de juiste container komt u nooit ruimte tekort. Informeert u naar de mogelijkheden. U bestelt het volume wat u denkt nodig te hebben voor uw oud metaal afvoer. Wij zamelen zowel ferro metalen als non-ferro metalen in en verzorgen een milieubewuste recyclage. Wij beschikken over alle vereiste vergunningen om deze diensten te mogen uitvoeren, hierdoor bent u verzekerd van een bedrijf dat alle desbetreffende wetten gehoorzaamt en vakkundig en veilig werkt.

Erkend depollutiebedrijf

Als gecertificeerd depollutiebedrijf kunnen wij uw autowrak volgens de richtlijnen van de wetgever voor u verwerken. Deze richtlijnen betreffen milieueisen en veiligheidsbepalingen, waardoor alleen bedrijven die voldoen aan deze wettelijke eisen deze werkzaamheden mogen uitvoeren. Nadat de vloeistoffen verwijderd zijn en voor milieutechnische destructie zijn aangeboden, worden ook de banden, de accu en het oliefilter verwijderd en afgevoerd. Nadat het autowrak van deze materialen is ontdaan wordt de auto met behulp van de schrootpers samengeperst tot een klein pakket metaal.

Wij beschikken over de erkenning door het instituut Febelauto, hierdoor mogen wij u voorzien van de juiste bewijsstukken. Hiermee kunt u aantonen dat u uw auto volgens de wettelijke normen en op milieuvriendelijke wijze heeft laten verwerken. Depollutie dient op verantwoorde wijze te geschieden, bij ons krijgt u alle zekerheden, waardoor u problemen kunt voorkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteert u ons dan vandaag nog.

Sloopwerken in Tessenderlo

Wij hebben ons ook gespecialiseerd in allerlei afbraakwerken. Hiervoor hebben wij de beschikking over een robuuste schrootpers, waarmee wij grote volumes oud ijzer kunnen reduceren tot kleine pakketjes oud metaal. Ook kunnen wij onze krachtige schrootschaar inzetten, om grotere hoeveelheden metaal te verkleinen. Deze procedure kan zelfs grote objecten als auto's, vrachtwagens, treinstellen en industriële hallen verkleinen. Door het inzetten van de krachtige schrootschaar kunnen wij de werkzaamheden vlot uitvoeren. Heeft u behoefte aan kwaliteit en snelheid voor uw afbraak? Contacteert u ons dan voor vrijblijvend advies.
Gesloopt metaal

Contacteer ons