DepollutieTienen

Inzameling oude metalen en containerservice

Tot het werkgebied van Peelaer BVBA behoort Tienen. Hier en in de wijde omgeving verzorgen wij de inzameling van oude ferro en non-ferro metalen. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren en bedrijven. Met onze remorken kunnen wij kleine en grote volumes oud metaal vervoeren. Ook bieden wij u een containerservice. Wij plaatsen een container bij uw pand, helemaal afgestemd op uw behoefte. De containers hebben een inhoud van 10 m3 tot 30 m3, waardoor wij uitstekend maatwerk kunnen leveren. U heeft nooit een te kleine of te grote container. En niet geheel onbelangrijk: Deze service is kosteloos! Nadat u de container heeft gevuld met oud metaal halen wij deze ook weer op en ook daaraan zijn geen kosten verbonden.

Nadat wij de oude metalen hebben ingezameld worden deze op verantwoorde wijze voor recyclage aangeboden. Het milieu staat hierbij centraal. Om onze werkzaamheden naar behoren te kunnen en mogen uitvoeren zijn wij in het bezit van alle benodigde vergunningen. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze professionele en duurzame werkwijze. Wij hebben voldoende capaciteit om ook nieuwe klanten aan te nemen, dus informeert u naar de mogelijkheden die wij u, als particuliere klant of als bedrijf, kunnen bieden. Velen in onze vaste klantenkring gingen u al voor!

Depollutie van uw auto

Naast de bovengenoemde werkzaamheden zijn wij ook actief als door het instituut Febelauto erkend depollutiebedrijf. Deze certificatie is het bewijs dat wij de depollutie uitvoeren conform de wettelijke bepalingen op het gebied van onder andere milieueisen. Voordat uw autowrak door de schrootpers wordt verwerkt tot een klein pakketje metaal, worden eerst alle soorten vloeistof uit de auto verwijderd. Deze worden op milieuvriendelijke wijze vernietigd. Ook worden de autobanden, de accu en het oliefilter verwijderd. Hierna doet de schrootpers zijn afdoende werk.

Na de depollutie van het voertuig door ons, ontvangt u de wettige bewijsstukken, zodat u te allen tijde kunt aantonen dat wij hebben voldaan aan alle wettelijke en milieu eisen, tijdens de depollutie van uw autowrak.

Bij Peelaer BVBA is de klant nog echt koning. Dit merkt u aan onze goede serviceverlening. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Contacteert u ons vandaag nog, zodat wij u kunnen informeren over wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Afbraak klussen

Tot onze specialismen behoort ook een uitgebreid scala aan afbraakwerken. Hiervoor hebben wij onder andere de beschikking over een schrootpers, hiermee kunnen grote hoeveelheden metaal worden verwerkt tot kleine volumes. Met onze krachtige schrootschaar kunnen ook grote objecten afgebroken worden. U kunt hierbij denken aan automobielen, vrachtwagens, treinstellen en fabriekshallen. Door de immense kracht van de schrootschaar kan elk project in een hoog tempo worden uitgevoerd. Met onze brede ervaring, ruime vakkennis en gebruikmaking van eigentijds materieel kunnen wij elk project veilig en vakkundig tot een goed einde brengen.
Schroothoop

Contacteer ons